2011. szeptember 21., szerda

Peg Perego kombi babakocsi komoly ajándékokkal - Jelenlegi ára: 20 000 Ft


Megkímélt állapotú Olaszországban vásárolt elegáns, klasszikus, sötétkék-fehér PegPerego babakocsi szett eladó ajándék esernyőre csukható babakocsival és két garnitúra babakocsi ágyneművel.
Részei:
- Váz csomagtartóval. A kerekek bolygósíthatóak.
- Mózeskosár: mindkét irányban a vázra helyezhető. Oldalán nagy zsebek vannak, benne fülekkel, így kézben is lehet vinni. A padlóra téve hintáztatható, mert ívelt az alja. A fejrésze megemelhető. Ehhez nem kell a babát zavarni, mert kívülről állítható. Nyáron alulról szellőztethető egy kar elfordításával.
- Sportülés: Mindkét irányban a vázra rakható. Jó rá a mózeskosár kapucnija is, de van saját "lapostetős" teteje is. Az ülés 90 fokig állítható, és ha elaludt a baba, teljesen le  lehet fektetni.
- Matracok: egy vastagabb és  egy vékonyabb matrac a mózesbe mosható huzattal.
- Kapucnik: egy kupolás és egy lapostetős
- Lábzsák a sportkocsira, amivel teljesen zárttá lehet tenni.
- Kombi  lábzsák: leginkább pólyára hasonlít, mindkét felsőrészhez használható, de a felső részével a mózeskosár teljesen zárttá tehető.
Ajándékba adok hozzá két garnitúra hímzett babakocsi ágyneműt. Ezek vékonyak, pléddel kombinálva kell használni, nagyon mutatós.
Ajándék még a lépen látható BéBéGó esernyőre csukható kocsi is. A huzatja tökéletesill. nem működik a fékje. De az autó csomagtartójába bedobni szükség esetére remekül alkalmas. Támlája kb. 30 fokos szögben dönthető. állapotban van, de a kerekei már kopottak,
A termék személyesen Kecskeméten vagy Tiszakécskén vehető át.   De ha nem sürgős, 2 hetente  el  tudom juttatni Nagykőrösre, Ceglédre és Budapestre, illetve a  4-es úton bármely településre  Cegléd  és  Bp. között, vagy az  5-ös úton Kecskemét és  Bp között. De ha máshol laksz, akkor is érdemes rákérdezned, mert lehet, hogy oda is el tudom juttatni.
 
Ha van időd  és kedved, nézd meg  a többi termékemet is, érdemes: ) Több termék vásárlásánál kedvezményt adok, vagy átvállalom a postaköltséget. Írj nyugodtan, ha kérdésed vagy konkrét ajánlatod van.
 


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 06:14
. Peg Perego kombi babakocsi komoly ajándékokkal - Jelenlegi ára: 20 000 Ft